ΠΑΟΚ : Οι σκόρερ πίσω από τους σκόρερ!

ΠΑΟΚ : Οι σκόρερ πίσω από τους σκόρερ!

Ο ΠΑΟΚ από τους παίκτες του μεσοεπιθετικά παίρνει πολλά και σημαντικά γκολ, τι γίνεται όμως από τους παίκτες που αγωνίζονται μεσοαμυντικά.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το ματς με την ΑΕΛ είχε μια 11άδα σκόρερ στο πρωτάθλημα. Δεν τους λες και πολλούς για ομάδα που είναι πρωτοπόρος. Άντε να τους πεις 13 μαζί με τον Κονέ του Απόλλωνα και τον Ντε Λούκας της Ξάνθης που έχουν πετύχει αυτογκόλ. Πλέον, ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο ακόμη σκόρερ…

Κόντρα στην ΑΕΛ σκόραραν για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος ο Σάκχοφ και ο Βαρέλα. Μαζί τους, λοιπόν, οι φετινοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα έγιναν 13. Το θέμα είναι ότι και οι δύο προέρχονται από τη μέση και πίσω.

Διότι από τη μέση και μπροστά, περιμένουμε από τους παίκτες να κάνουν τη διαφορά. Για τον ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά έχουν σκοράρει:

Πρίγιοβιτς: 13 γκολ
Πέλκας: 6 γκολ
Τζάλμα Κάμπος: 4 γκολ
Μακ: 3 γκολ
Κουλούρης: 2 γκολ

Μεσοαμυντικά, όμως, έχει τη σημασία του πόσα γκολ έχει πάρει ο ΠΑΟΚ, μαζί με τα δύο της τελευταίας αγωνιστικής. Συνολικά 12, με τον Μάτος με τα τέσσερα γκολ ασφαλώς να κάνει τη διαφορά. Δώδεκα γκολ από οχτώ διαφορετικούς σκόρερ. Μέσα σε αυτούς και ο Βιεϊρίνια, που όμως αγωνίζεται πίσω και το πόσο αυτό έχει κοστίσει στον ΠΑΟΚ, φαίνεται από το γεγονός ότι έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε 21 αγωνιστικές. Και αυτή με πέναλτι…

Αναλυτικά οι σκόρερ του ΠΑΟΚ πίσω από τους σκόρερ:

Μάτος: 4 γκολ
Μαουρίτσιο: 2 γκολ
Βιεϊρίνια: 1 γκολ
Σάκχοφ: 1 γκολ
Μαλεζάς: 1 γκολ
Κρέσπο: 1 γκολ
Βαρέλα: 1 γκολ
Λέοβατς: 1 γκολ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ