Παντελίδης : «Κάκιστοι στο πρώτο ημίχρονο, χρειαζόμαστε αποτελέσματα»

Παντελίδης : «Κάκιστοι στο πρώτο ημίχρονο, χρειαζόμαστε αποτελέσματα»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την ισοπαλία του Ατρόμητου με την ΑΕΛ και αναφέρθηκε στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του.

Ο Σάββας Παντελίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ατρόμητου με την ΑΕΛ (1-1) και στάθηκε στην διαφορετική εικόνα που είχε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα.

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι Περιστεριώτες χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα, προκειμένου να φτιάξουν την ψυχολογία τους, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι χάθηκε η εξάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι κομβικό όταν προηγείται ο αντίπαλος από λάθος αλλά πιστεύω πως ήταν συνέπεια του πρώτου ημιχρόνου που δεν θυμάμαι να ήμασταν στο γήπεδο. Δεν έχω να πω τίποτα για το πρώτο ημίχρονο, με άφησε έκπληκτο με κακές εντυπώσεις, ήμασταν ασύνδετοι χωρίς πάθος ότι δουλέψαμε δεν έγινε και αντίπαλος πάταγε καλύτερα. Στο δεύτερο ήμασταν μια διαφορετική ομάδα το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία οτιδήποτε άλλο θα ήταν άδικο. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο αλλά το πρώτο πρέπει να μας διδάξει πράγματα».

Για την ψυχολογία: «Είναι η πρώτη ισοπαλία από την στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα στα προηγούμενα παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τη νίκη σήμερα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε κάκιστα αλλά πήραμε το βαθμό».

Για το γεγονός ότι χάθηκε η εξάδα: «Δεν είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μείνει εκεί θέλουμε να εξελισσόμαστε σιγά-σιγά θα παίξουμε καλύτερα, χρειαζόμαστε αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ