Δουβίκας : «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν Σιπ»

Δουβίκας : «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν Σιπ»

Ο νεαρός επιθετικός του Βόλου μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για την παρουσία του Τζον Φαν Σιπ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Τάσος Δουβίκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Βόλου και εντυπωσιάζει άπαντες με τις σπουδαίες εμφανίσεις του. Σήμερα, σκόραρε ένα ακόμα γκολ και βοήθησε τους Θεσσαλούς να νικήσουν με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 23η αγωνιστική της Superleague.

Ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Τζον Φαν Σιπ, με τον Ολλανδό να έχει στραμμένο το βλέμμα του πάνω στον νεαρό επιθετικό του Βόλου. Ο Τάσος Δουβίκας μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τόνισε ότι είναι τιμή του να τον παρακολουθεί ο έμπειρος κόουτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Δουβίκα:

Για το γκολ: «Στην αρχή μπήκαμε ισοδύναμα και οι δύο ομάδες. Μετά το γκολ μας βοήθησε αυτό. Ο Απόλλων έκανε εξαιρετική δουλειά».

Για την Εθνική ομάδα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό που τον παρακολούθησε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα δίνω το 100%, δεν το γνώριζα ότι ήταν εδώ. Μετά μου το είπαν αυτό».

Για την εικόνα του Βόλου: «Είμαστε μια επιθετική ομάδα κάνουμε φάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ