Δεληζήσης : «Δεν ακούμε αυτά που λένε»

Δεληζήσης : «Δεν ακούμε αυτά που λένε»

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων κλείνουν τα αυτιά σε όσα κακόβουλα έλεγαν κάποιοι πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων, Γιώργος Δεληζήσης. Ο Έλληνας αμυντικός ξεκαθάρισε επίσης οτι οι παίκτες του Άρη δεν ακούν τα όσα κακόβουλα έλεγαν διάφοροι πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την ισοπαλία: «Ειμαστε ικανοποιημένοι. Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αποτελέσματα που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Πάμε για το τελικό στάδιο του πρωταθλήματος, με τρεις αγωνιστικές ακόμα και θέλουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ».

Για τη τακτική του Άρη: «Ήμασταν διαβασμένοι, έχουμε παίξει πολλές φορές με τον Ολυμπιακό. Είναι ποιοτική και γρήγορη ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε διαφορετικά σήμερα, με αντεπιθέσεις».

Για το οτι κάποιοι τους είχαν ξεγραμμένους πριν το σημερινό παιχνίδι: «Πάντα μας έχουν ξεγραμμένους απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν ακούμε αυτά που λένε. Κάνουμε τη δουλειά μας και παίζουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε».

Για το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου: «Εχει ακόμα καιρό γι αυτό το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ