Τι είπε ο Χρήστος Θέος για τη σοβαρότητα των τραυματισμών Βρουσάι, Παπασταθόπουλου (Vid)

Τι είπε ο Χρήστος Θέος για τη σοβαρότητα των τραυματισμών Βρουσάι, Παπασταθόπουλου (Vid)

Τι απαντάει ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, για τους φόβους για τον πρόσθιο χιαστό του Βρουσάι και τις ενοχλήσεις στον ώμο του Παπασταθόπουλου.

Η ανησυχία είναι μεγάλη στον Ολυμπιακό. Ειδικά για τον Μάριο Βρουσάι. Ο τραυματισμός του στο γόνατο προκαλεί αγωνία και κάνει τους ανθρώπους των πρωταθλητών να περιμένουν πώς και πώς τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα. Εξετάσεις που είναι κρίσιμες για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, καθώς υπάρχει ανησυχία μήπως έχει επηρεαστεί ο πρόσθιος χιαστός. Όπως και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που χτύπησε στον ώμο.

Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μιλώντας στην κάμερα του Mega αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Βρουσάι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, ενώ άφησε ανοιχτή τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου, που επίσης όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάριο Βρουσάι, που έφυγε με πατερίτσες από το γήπεδο, ο κ. Θέος, είπε: «Μια βλαισή παραμόρφωση στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει μια τραυματική ρήξη του έχω πλάγιου συνδέσμου και ίσως και μια διάταση του προσθίου χιαστού. Θα υποβληθεί στον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, σε μαγνητική τομογραφία, για να μπορεί να τεθεί και πλήρως η διάγνωση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπορεί να συμμετέχει».

Αναφορικά με τον Παπασταθόπουλο, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δέχθηκε από συμπαίκτη του, από τον Σεμέδο, σε μια αναταραχή που έγινε, σε μία δύσκολη φάση στο τέρμα μας στο πρώτο ημίχρονο, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο. Αυτό είχα σαν συνέπεια να χάσει λίγο τις αισθήσεις του και πέφτοντας στον κάτω χτύπησε και τη δεξιά άκρου μυοκλειδική άρθρωση, δηλαδή τον δεξιό του ώμο. Αρα, έχει μία ευαισθησία στη δεξιά ακραιομυοκλειδική, είχε ένα θλαστικό στο κάτω χείλος, έγινε συρραφή, ακινητοποιήθηκε, θα δούμε και αυτόν αύριο (σ.σ. σήμερα) αφού υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Δεν μπορώ να απαντήσω για την Ολλανδία ακόμη, βέβαια δεν είναι η σοβαρή κάκωση, συγκριτικά με αυτή του Μάριου, οπότε αύριο θα μπορούμε να δώσουμε μια τελική εικόνα και να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ