Ο Μήτρογλου έγινε ξανά «πιστολέρο» 431 ημέρες μετά! (vids)

Ο Μήτρογλου έγινε ξανά «πιστολέρο» 431 ημέρες μετά! (vids)

Ο Κώστας Μήτρογλου με καριέρα που μετρά 245 γκολ είχε σχεδόν ενάμιση χρόνο να σκοράρει και το έκανε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Άρης πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Superleague και «πάτησε» ακόμη πιο γερά στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση. Ο παίκτης που ισοφάρισε για τους κίτρινους ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση των κίτρινων σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα, επιστρέφοντας στα γκολ μετά από 431 μέρες.

Ο κορυφαίος γκολτζής την τελευταία δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε να σκοράρει από τις 18 Δεκεμβρίου του 2019, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν. Έκτοτε ο Μήτρογλου αγωνίστηκε σε μερικά παιχνίδια με την PSV, εν συνεχεία επέστρεψε στη Μαρσέιγ, όπου και παραγκωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Γενάρη όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Άρη. Μπορεί βέβαια να φαίνεται πολύς ο καιρός που είχε να σκοράρει ο Μήτρογλου, όμως η αλήθεια είναι ότι από τότε είχε αγωνιστεί μαζί με το χθεσινό μόλις σε 9 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο «πιστολέρο» σκόραρε απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε και έζησε μεγάλες στιγμές στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο που μεγαλούργησε και «εκτόξευσε» την καριέρα του. Συνολικά στην τεράστια καριέρα του ο Έλληνας επιθετικός μετράει 245 γκολ και είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτός ήταν φυσικά και ένας από τους λόγους που τον απέκτησε και ο Άρης, με τον Μήτρογλου να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Κλείνοντας, το τελευταίο γκολ του «πιστολέρο» στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε σημειωθεί στις 3 Μαΐου του 2015, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καλλονή, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκει και πάλι δίχτυα κόντρα στην πρώην ομάδα του μετά από περίπου 6 χρόνια, αφού αγωνιζόταν στο εξωτερικό και στις Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι και PSV Αϊντχόφεν.

Το γκολ του Μήτρογλου κόντρα στον Ολυμπιακό:

To γκολ τελευταίο του Μήτρογλου στις 18/12/2019:

Το τελευταίο γκολ του Μήτρογλου στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στην Καλλονή:

Όλα τα γκολ του με τον Ολυμπιακό:

Τα γκολ του Μήτρογλου με την Εθνική:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ