Φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Αλγκασίμ Μπα (Pic, Vids)

Φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Αλγκασίμ Μπα (Pic, Vids)

Ο Αλγκασίμ Μπα παραμένει στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, πήγε στο Ρέντη και ήδη φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις για την ενίσχυση του δυναμικού του. Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα τον Αλγκασίμ Μπα από την προηγούμενη εβδομάδα και φορτσάρουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού από τη Γουινέα, που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ. Με τις επαφές να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και να αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή ο Μπα δείχνει να έχει προσαρμοστεί ήδη στη νέα «ερυθρόλευκη» ζωή του. Ο 18χρονος πηγαίνει κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αυτές τις ημέρες, ενώ το βράδυ της Κυριακής πήρε νέα γεύση από τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τον Αρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη φροντίσει να τον εφοδιάσουν με ρουχισμό της ομάδας του Πειραιά. Με τον ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος και να ποζάρει μπροστά στον φακό φίλου των Πειραιωτών. Επιβεβαιώνοντας ότι η πορεία των επαφών είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να «κλέψει» τον Μπα μέσα από τα χέρια της Γάνδης, που του είχε ετοιμάσει συμβόλαιο 4+1 χρόνων, αλλά και από τις Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης, που επίσης είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Πλέον, αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Εφόσον αυτό συμβεί αυτές τις ημέρες, τότε θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Και υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Καθώς το πλάνο είναι να μείνει στην πρώτη ομάδα και τη νέα σεζόν, όποτε χρειάζεται να βοηθάει στη δεύτερη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ