ΑΕΚ : Με Μαχαίρα η προπόνηση

ΑΕΚ : Με Μαχαίρα η προπόνηση

Με τον Θεοδόση Μαχαίρα να δίνει κανονικά το «παρών» πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο για την ΑΕΚ, καθώς ο Θεοδόσης Μαχαίρας κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μανόλο Χιμένθ είδε τον νεαρό επιθετικό να ακολουθεί το πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, με τον Ισπανό ωστόσο να μην υπολογίζει στον Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό.

Απών ήταν και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς λόγω μιας ελαφριάς θλάσης, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης και ο Γιάννης Σαρδέλης, που έχει υποστεί μια κάκωση στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους, έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τοπογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό, ενώ και ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης και ο Γιάννης Σαρδέλης, που έχει υποστεί μια κάκωση στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους, έκαναν θεραπεία. Οι Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Θεοδόσης Μαχαίρας. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ