Ολυμπιακός : Υπέγραψε κι άλλο συμβόλαιο ο Βρουσάι (pic)

Ολυμπιακός : Υπέγραψε κι άλλο συμβόλαιο ο Βρουσάι (pic)

Ο διεθνής εξτρέμ μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το γραφείο μάνατζερ ProSport, του Πασχάλη Τουντούρη.

Ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί αναμφισβήτητα την ευχάριστη έκπληξη του φετινού Ολυμπιακού. O 22χρονος μεσοεπιθετικός, μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς για την απόφασή του να τον κρατήσει στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Αρκετές φορές φέτος μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός τον έχει χρησιμοποιήσει ως βασικό, με τον νεαρό εξτρέμ να έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ σε 864 λεπτά. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αρη στάθηκε άτυχος, αφού στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά αυτό δεν πρόκειται να τον πτοήσει. Ο Βρουσάι υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στο γόνατο και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, σε περίπου ένα μήνα θα είναι και πάλι διαθέσιμος και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα πλέι οφ της Superleague. Ο Πορτογάλος, αλλά και όλοι στο μεγάλο λιμάνι, ποντάρουν πολλά στον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος αποτελεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Ολυμπιακού μετά τον Κώστα Τσιμίκα. Αλλωστε, οι δύο τους έχουν κοινή πορεία, αφού τόσο ο Τσιμίκας όσο και ο Βρουσάι έκαναν το… αγροτικό τους στην Ολλανδία.

Οι Ερυθρόλευκοι πριν από λίγες εβδομάδες επιβράβευσαν τον 22χρονο για τις εμφανίσεις του με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς προς το πρόσωπό του, αλλά και τις υψηλές προσδοκίες που έχουν για τον διεθνή μεσοεπιθετικό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Εκτός από το συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ο Βρουσάι πριν τον τραυματισμό του, υπέγραψε ένα ακόμα συμβόλαιο.

Ο νεαρός εξτρέμ ανανέωσε τη συνεργασία του με το γραφείο μάνατζερ ProSport, του Πασχάλη Τουντούρη, ο οποίος επίσης βλέπει στο πρόσωπο του Ελληνα μεσοεπιθετικού ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. Έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ