Οργισμένοι οπαδοί στην προπόνηση του ΟΦΗ : «Θα μας βρίσκετε μπροστά σας»

Οργισμένοι οπαδοί στην προπόνηση του ΟΦΗ : «Θα μας βρίσκετε μπροστά σας»

Περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και... έβαλαν άγριο χέρι σε παίκτες και προπονητή ζητώντας του να αλλάξουν άμεσα εικόνα.

Στην προπόνηση του ΟΦΗ, στο Παγκρήτιο μετέβησαν περίπου 100 οπαδοί της ομάδας της Κρήτης εκφράζοντας έντονα τη δυσαρέσκειά τους προς τους ποδοσφαιριστές για τα άσχημα αποτελέσματα. Οι οργισμένοι οπαδοί παρέμειναν για διάστημα 20 λεπτών στο Παγκρήτιο και αποχώρησαν αφού πρώτα ζήτησαν από τους παίκτες να αφυπνισθούν και να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στη Super League.

«Τόσο καιρό μας έχετε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία και στις οικογένειες μας από εδώ και πέρα θα σας δημιουργήσουμε και εμείς και θα μας βρίσκετε μπροστά στην καθημερινότητα σας. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ταλαιπωρημένος αλλά υπερήφανος και με αξιοπρέπεια. Δεν μπορείτε εσείς να παίζετε με την ψυχολογία μας, εσείς είστε περαστικοί ενώ εμείς θα είμαστε εδώ για χρόνια. Βάλτε στην άκρη τα μεταξύ σας και βάλτε το εμείς και την ομάδα από πάνω από το εγώ σας και σώστε την», ανέφεραν οι οπαδοί του ΟΦΗ.

Όσο για την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/2, 17:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή συνεχίστηκε με τον  Γιώργο Σίμο, να βλέπει τον Αντριάν Σαρντινέρο να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης, ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός Λουκ Καστάνιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Σουρνάκης, έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί, Χουάν Νέιρα και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Οι Σακόρ και Βαζ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, κινητικότητας, κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (25/2) στις 11:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, η οποία θα «πετάξει» το απόγευμα της ίδιας ημέρας με προορισμό την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ