Λάρισα-Λαμία 0-1: Η… εκδίκηση του Γρηγορίου

Λάρισα-Λαμία 0-1: Η… εκδίκηση του Γρηγορίου

Ο Μιχάλης Γρηγορίου οδήγησε τη Λαμία στο διπλό στο Αλκαζάρ με 1-0, βυθίζοντας τη Λάρισα του Αλέξη Κούγια ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Ο Αραμπούλι σκόραρε το μοναδικό γκολ.

Άλμα παραμονής για τη Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 της Λάρισας στο Στάδιο Αλκαζάρ και ανέβηκε σημαντικά στη βαθμολογία. Η ομάδα της Φθιώτιδας αύξησε τη διαφορά της στο +8 από την ΑΕΛ (18β.-10β.), η οποία έμεινε τελευταία και… καταϊδρωμένη.

Επιπλέον, η Λαμία προσπέρασε τον Παναιτωλικό (17β.) και τον άφησε προτελευταίο στη βαθμολογία, ενώ απέχει μόλις ένα πόντο από τον ΟΦΗ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο στο οποίο θα υποδεχτεί τη σημερινή αντίπαλο της στο «Αθανάσιος Διάκος».

Κυρίως, πρόκειται για την αγωνιστική εκδίκηση του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος αποπέμφθηκε με έντονο τρόπο από τον Αλέξη Κούγια, ενώ ο ιδιοκτήτης της Λάρισας συνέχισε να καταφέρεται εναντίον του.

Με τη νίκη της Λαμίας, ο Γρηγορίου έδωσε τη δική του απάντηση στον πρώην εργοδότη του και παράλληλα, τον έφερε σε δεινή θέση για την παραμονή στη Superleague. Διότι η Λάρισα έχει μαθηματικές ελπίδες να αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης στην κανονική διάρκεια, αλλά αυτό είναι δύσκολο…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η Λαμία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και βρήκε το μοναδικό γκολ της στο 41′. Ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αραμπούλι ξέφυγε από τους αμυντικούς και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι.

Η Λαμία έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά οι Καραμάνος και Αραμπούλι δεν ήταν εξίσου προσεκτικοί στην τελική επιλογή τους.

Η καλύτερη στιγμή της Λαμίας σημειώθηκε στο 86′, όταν ο Μπεχαράνο σούταρε από το ημικύκλιο, αλλά ο Νάγκι απέκρουσε με τα πόδια.

H Λάρισα είχε μία απειλητική ευκαιρία με μία κεφαλιά στο 83′ αλλά ο αριστεροπόδαρος στόπερ δεν σημάδεψε σωστά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΕΛ (Φέστα): Νάγκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46′ Νικολιάς), Γκράουρ Κολομπίνο (89′ Σπαρ), Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76′ Πινακάς).

Λαμία (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπα (69′ Γκαζαριάν), Καραμάνος (89′ Μπιάρνασον), Ντέλετιτς (89′ Τζέιμς), Αραμπούλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ