Παναιτωλικός : Σοκ με Τζανακάκη, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Παναιτωλικός : Σοκ με Τζανακάκη, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ρήξη αχίλλειου τένοντα υπέστη ο 28χρονος δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος θα χάσει τουλάχιστον την τρέχουσα σεζόν.

Στις ομάδες οι οποίες έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τους τραυματισμούς την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ανήκει ο Παναιτωλικός, καθώς η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει χάσει ήδη τον Γιώργο Λιάβα με ρήξη χιαστού και τους Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Νικολά Ματσόλα οι οποίοι θα παραμείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό.

Επιπροσθέτως, από τραυματισμούς ταλαιπωρήθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τελευταίο χρονικά τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ενώ σήμερα αποτέλεσε νέο σοκ στο Αγρίνιο ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Μανώλη Τζανακάκη.

Ο 28χρονος Κρητικός δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση και η διάγνωση ήταν πολύ πιο σοβαρή απ’ ότι περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο ακραίος οπισθοφύλακας υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και ο χρόνος αποθεραπείας του ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τους 8 μήνες.

Βέβαια, επειδή η ιατρική επιστήμη έχει αναπτύξει πιο εξελιγμένες μεθόδους το διάστημα της αποκατάστασης μπορεί να μειωθεί ακόμη και στους 4 μήνες. Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι πως ο άτυχος παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ