Σημαιοφορίδης : «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να καταγγείλει τη Μαρούπα»

Σημαιοφορίδης : «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να καταγγείλει τη Μαρούπα»

Ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης σχολίασε την πρόσφατη τοποθέτηση της Ειρήνης Μαρούπα για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την πολυϊδιοκτησία.

«Πιασμένος ή ανόητος όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη», είχε αναφέρει προ ημερών σε ανάρτησή της στο Facebook η Ειρήνη Μαρούπα. Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε σχολιάσει με καυστικό τρόπο την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την πολυϊδιοκτησία, με την οποία αθώωσε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Σήμερα, ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων σχολίασε την ανάρτηση της Ειρήνης Μαρούπα. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «θα έπρεπε να προχωρήσει σε καταγγελία, ενώ η ΕΕΑ θα έπρεπε να διαχωρίσει τη θέση της».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σημαιοφορίδη:

«Εγώ εξεπλάγην από την τοποθέτηση της κ. Μαρούπα. Δεν σημαίνει ότι επειδή διαφωνούμε με μία απόφαση πρέπει να εκφραζόμαστε με τέτοιο τρόπο κατά των οργάνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η Επιτροπή αποτελείται από εν ενεργεία δικαστές και μάλιστα εφέτες. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρξει διαδικασία αυτεπάγγελτα από τους ίδιους τους δικαστές, αλλά και την ΕΠΟ γιατί είναι μία Επιτροπή που λειτουργεί στα πλαίσια της Ομοσπονδίας.

Αφού υπάρχει μία αδράνεια, τότε ο ΠΑΟΚ που έχει εμπλακεί και έχει υποστεί ό,τι έχει υποστεί, θα μπορούσε να κάνει μία καταγγελία που θα αποτελέσει το έναυσμα για όλους αυτούς. Θέλω να είμαι συγκεκριμένος. Θα έπρεπε να υπάρξει αντίδραση και από την ΕΕΑ, γιατί η κ. Μαρούπα μιλάει για τον εαυτό της ή αυτά που λέει αντανακλούν και στην ΕΕΑ; Θα πρέπει να διαχωρίσουν και αυτοί την θέση τους. Αφού αυτεπάγγελτα δεν προβαίνουν σε ενέργειες θα πρέπει να προκληθούν από τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ