Ολυμπιακός : Η επιστροφή Γκαρθία και οι κινήσεις του Ισπανού

Ολυμπιακός : Η επιστροφή Γκαρθία και οι κινήσεις του Ισπανού

Ο 44χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία επιστρέφει σήμερα στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών στο Ρέντη και ξαναπιάνει δουλειά. Οι σκέψεις του Ισπανού, η σύσκεψη με τους συνεργάτες του και η κουβέντα με τον Τζούρτζεβιτς.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων στου Ρέντη, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν χθες ρεπό και είχαν την δυνατότητα να ρίξουν τους σφυγμούς μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η σημερινή μέρα στου Ρέντη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού θα επιστρέψει και ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ο Γκαρθία είχε πάει βέβαια στου Ρέντη και την μέρα που είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και μάλιστα έχει μιλήσει στους παίκτες, αλλά αυτά έγιναν πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τώρα ασφαλώς Γκαρθία θα έχει να πει κι άλλα πράγματα στους παίκτες του, τόσο για τα εναπομείναντα παιχνίδια όσο και για άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Είναι δεδομένο πως ο 44χρονος τεχνικός θα κάνει τις παρατηρήσεις του στους παίκτες του Ολυμπιακού, για λάθη που έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο ενώ θα ζητήσει όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα στα εννιά παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Γκαρθία θέλει να κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις ώστε ο Ολυμπιακός να αφήσει πίσω του την κρίση. Σίγουρα η βαθμολογική θέση των πειραιωτών δεν είναι αυτή που θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να τα αφήσει όλα μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Τα εννιά παιχνίδια δεν είναι λίγα κι αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε θα μιλήσει στους παίκτες ενώ θα έχει και μια αναλυτική κουβέντα με τους συνεργάτες του.

Η κουβέντα με τον Τζούρτζεβιτς

Η διοίκηση του Ολυμπιακού τιμώρησε με βαρύ χρηματικό πρόστιμο τον Ούρος Τζούρτζεβιτς για την συμπεριφορά του στην φάση του πέναλτι στο ματς με τον Ατρόμητο και ο Σέρβος επιθετικός θα πληρώσει ένα μεγάλο ποσό για το λάθος που έκανε. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία ενημερώθηκε πλήρως από τους βοηθούς του για το συμβάν, με τους συνεργάτες του Ισπανού τεχνικού να μεταφέρουν στον 44χρονο τεχνικό τα όσα έγιναν. Ο Γκαρθία μάλιστα αναμένεται να μιλήσει στην σημερινή προπόνηση με τον νεαρό επιθετικό για να του ξεκαθαρίσει πως κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Όλα ανοιχτά για τους τραυματίες

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα έχει σήμερα και μια πιο ασφαλή εικόνα αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, των τριών παικτών που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Ατρόμητο, μετά από σκληρά μαρκαρίσματα αντιπάλων τους. Ο λόγος για τους Φορτούνη, Μιραλάς και Ταχτσίδη οι οποίοι αισθάνονταν καλύτερα χθες, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Γκαρθία θα περιμένει την σημερινή αλλά και την αυριανή προπόνηση για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους τρεις παίκτες, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να ρισκάρει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ