Άρης : Προετοιμασία χωρίς προβλήματα

Άρης : Προετοιμασία χωρίς προβλήματα

Όλοι οι παίκτες των κιτρινόμαυρων στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (28/02, 15:00), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, αμυντική τακτική, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ