ΠΑΟΚ : Έπιασε τον Αθανασιάδη και πάει για ρεκόρ τερμάτων ο Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ : Έπιασε τον Αθανασιάδη και πάει για ρεκόρ τερμάτων ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λάρισα έπιασε τον Στέφανο Αθανασιάδη στα 13 τέρματα και βάζει πλώρη για νέο ρεκόρ δεκαετίας.

Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου, έχει φέτος εντυπωσιακές επιδόσεις στο σκοράρισμα καθώς σε 21 αναμετρήσεις σημείωσε 13 τέρματα στο πρωτάθλημα. Από τα οποία τα επτά πέτυχε μέσα σε 45 ημέρες του 2018 ενώ τα υπόλοιπα έξι στο δεύτερο μισό του 2017.

Ο Πρίγιοβιτς που βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ μαζί με τον Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού έφτασε τον Στέφανο Αθανασιάδη που έχει σημειώσει την σεζόν 2012-1313 τέρματα. Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου αναμένεται να τα ξεπεράσει στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος συν τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς με τον Πανιώνιο για τον θεσμό του κυπέλλου.

Αυτή την επαφή που έχει ο Πρίγιοβιτς με τα αντίπαλα δίχτυα θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Ράζβαν Λουτσέκου που βλέπει στο πρόσωπο του τον παίκτη που μπορεί να σηκώσει και μόνος του το βάρος στο σκοράρισμα. Γι’ αυτό τον λόγο και προσπαθεί να προσαρμόσει την ομάδα πάνω στον Σέρβο επιθετικό βάζοντας στην 11αδα παίκτες που θα κάνουν όλοι την βρώμικη δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ