Κομβικό ματς για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Κομβικό ματς για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία φιλοξενείται (19:30) από τον Αστέρα, σε ένα ματς με φόντο τα playoffs.

Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση τόσο για τους «ασπρόμαυρους», όσο και για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από την εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας και το ματς της Τρίπολης είναι ιδιαιτέρως κομβικό όσον αφορά τις πρώτες θέσεις της Superleague.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 πόντους, έχοντας 2 βαθμούς διαφορά τόσο από τον Άρη όσο και από την ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο Αστέρας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα, με το σύνολο του Ράσταβατς να χάνει μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου με την ΑΕΚ. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 2-0 και το τελικό 2-2, τους άφησε με το… παράπονο. Ο Αστέρας βρίσκεται στην 6η θέση με 38 βαθμούς και δίνει μεγάλη μάχη για να πλασαριστεί στις θέσεις των playoffs.

Ο Πάμπλο Γκαρσία χαμογελά, καθώς θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, όσο και τον Χρήστο Τζόλη. Εκτός αποστολής, ωστόσο, έμειναν οι τιμωρημένοι Ίνγκασον, Σβαμπ και οι τραυματίες Κρέσπο, Μιχάι, Αουγκούστο.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ

Όσον αφορά τον Αστέρα, ο Ράσταβατς υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καπίγια και Τασουλή. Αναλυτικά η αποστολη του Αστέρα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Σουάρεθ, Καστάνιο, Χριστόπουλο, Κώτσιρα, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλή, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Ριέρα, Τίλικα, Σετζίς, Αλί Μπαμπά, Μπαράλες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ