ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Οι Αρκάδες υποδέχονται τον Δικέφαλο του Βορρά για την 23η αγωνιστική της Superleague.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο ΠΑΟΚ παίζει μέσα στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1. Απόψε στις 19:30 οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στην πόλη της Αρκαδίας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, δεν υπολογίζει για αυτό το ματς τους τραυματίες Κρέσπο, Μιχάι και Αουγκούστο δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Ίνγκασον και Σβαμπ. Αντιθέτως, στα πλάνα του είναι οι Τζόλης, Αντρ. Ζίβκοβιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από την άλλη ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Σουάρεθ, Καστάνιο, Χριστόπουλο, Κώτσιρα, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλή, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Ριέρα, Τίλικα, Σετζίς, Αλί Μπαμπά, Μπαράλες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Σνάουτσνερ: «Επικίνδυνη ομάδα ο Αστέρας»

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, σε δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αρχικά ρωτήθηκε για την κατάσταση του Τζόλη, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό: «Έλειπε τις πρώτες τρεις ημέρες από τις προπονήσεις. Έχει τώρα δύο μέρες συμμετέχει και είναι διαθέσιμος να παίξει». Για το τι παιχνίδι περιμένει στην Τρίπολη: «Ο Αστέρας είναι σε καλή φόρμα στον δεύτερο γύρο. Αν δεν κάνω λάθος έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό και στο κύπελλο με τον Άρη. Είναι δύσκολη ομάδα και θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι στην έδρα του.

Θέλει συγκέντρωση και έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο». Για τα δυνατά σημεία του Αστέρα Τρίπολης: «Είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά έχουν τον Μπαράλες που κάνει τη διαφορά. Είναι καλός στον αέρα και στο παιχνίδι με την πλάτη. Εμείς δουλέψαμε και σε αυτό και φυσικά έχουμε και εμείς τα δυνατά μας στοιχεία. Θα είναι ένα καλό, σκληρό και δύσκολο παιχνίδι». Για το αν ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Καγκάβα: «Ακόμα δεν ξέρουμε, αυτό είναι μυστικό, δεν λέμε ποιος θα ξεκινήσει ή όχι. Κάθε μέρα είναι και καλύτερος και θα δούμε ποιος θα παίξει».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ