Μεγαλύτερη προσπάθεια ζήτησε ο Γκαρθία

Μεγαλύτερη προσπάθεια ζήτησε ο Γκαρθία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία έριξε το βάρος στην τακτική, στην πρωινή προπόνηση των ερυθρόλευκων και ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν το πρωί στου Ρέντη για προπόνηση και θα πάνε και το απόγευμα και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία πήγε στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και επίβλεψε την προπόνηση. Ο 44χρονος κόουτς των πειραιωτών είχε υποβληθεί πριν από λίγες μέρες σε χειρουργική επέμβαση στο metropolitan αλλά έχει πλέον το οκέι των γιατρών και επιστρέφει στα καθήκοντα του.

Η πρωινή προπόνηση είχε πολλές ασκήσεις τακτικής με τον Γκαρθία να ζητά από τους παίκτες του μεγαλύτερη προσπάθεια αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Γκαρθία θα δείξει αύριο και την Παρασκευή βίντεο στους παίκτες του με στιγμιότυπα από τα τελευταία παιχνίδια των ερυθρόλευκων, για να τους επισημάνει τα λάθη που έχουν κάνει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός προπονητής τα είπε για αρκετή ώρα με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο ενώ ζήτησε να ενημερωθεί και για την κατάσταση των τριών τραυματιών, Ταχτσίδη, Μιραλάς και Φορτούνη. Και οι τρεις αισθάνονταν καλύτερα το πρωί στο Ρέντη ωστόσο το αν θα είναι στην διάθεση του Γκαρθία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ