Ζ. Ζίβκοβιτς : «Είμαστε δυσαρεστημένοι, να δούμε τα λάθη μας»

Ζ. Ζίβκοβιτς : «Είμαστε δυσαρεστημένοι, να δούμε τα λάθη μας»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως όλοι στον «Δικέφαλο» είναι δυσαρεστημένοι και πρέπει να δουν ξανά τα λάθη που έγιναν.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του βορρά», Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μίλησε για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Ο Σέρβος ανέφερε πως όλοι στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα και πως πρέπει να κοιτάξουν τα λάθη του για να τα διορθώσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίβκο Ζίβκοβιτς:

«Είμαστε δυσαρεστημένοι αλλά πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι να δούμε τι δεν πήγε καλά και να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Τι συνέβη μετά το ακυρωθέν γκολ του Κρμέντσικ: «Πρώτα από όλα όλοι είδαν ότι ο Κρμέντσικ ήταν για λίγο οφσάιντ. Όσο αναφορά τα υπόλοιπα περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδια ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν τον αγώνα το ξέρουμε αυτό.

Αν είχαμε πετύχει πρώτοι γκολ θα ήταν διαφορετικά. Βγάλαμε αντίδραση είχαμε πολλές ευκαιρίες ακόμα και στο δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε να επανέλθουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία».

Αν είναι πισωγύρισμα η σημερινή ήττα: «Στο ποδόσφαιρο μερικές φορές κερδίζεις άλλες χάνεις ή έρχεσαι ισόπαλος. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα θετικό σερί κάτι που δεν καταφέραμε φέτος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για την κακή εικόνα στα ντέρμπι ενόψει τα πλέι οφ: «Δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν. Θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος ακόμα και το αίμα μας το 100%. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το υπόσχομαι εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με πάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ