Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη

Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου με νίκη απέναντι στον Ατρόμητο ξεπερνάει τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για να δει εάν θα έχει συγκάτοικο την Ενωση.

Ο ΠΑΟΚ είδε… αστράκια στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να παίρνουν μεγάλη νίκη με 2-1 στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά και να ανεβαίνουν στην 5η θέση. Μια νίκη, που πανηγύρισαν και στο στρατόπεδο του Αρη, καθώς τους δίνεται μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν και πάλι στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου το μεσημέρι στις 15:00 θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο «Κ. Βικελίδης» και με νίκη θα φτάσει τους 47 βαθμούς σε 24 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Κιτρινόμαυροι θα ανέβουν στη δεύτερη θέση και θα βρίσκονται στο +1 από τον ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Ελληνα τεχνικού θα ξεπεράσει τον συμπολίτη του και θα περιμένει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για να μάθει εάν θα έχει συγκάτοικο. Η Ενωση έχει 44 πόντους και με νίκη θα φτάσει επίσης τους 47.

Ο Αρης δίνει μεγάλη μάχη για να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Superleague στην κανονική περίοδο και απέναντι στον Ατρόμητο έχει μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στη θέση που βρισκόταν τις περισσότερες αγωνιστικές στη φετινή σεζόν. Αναμφίβολα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και ήταν η πιο εντυπωσιακή ομάδα της Superleague, μετά τους Ερυθρόλευκους.

Η νίκη στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μάντζιου, η οποία την επόμενη αγωνιστική (24ή) θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (7/3), ενώ στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας της φετινής Superleague θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ (14/3).

Εάν καταφέρει να κερδίσει τον Ατρόμητο θα βρεθεί πάνω από τον Δικέφαλο του Βορρά, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική, ενώ ο ΠΑΟΚ στην τελευταία στροφή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να παίξει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Οσον αφορά ΑΕΚ, που επίσης ερίζει για τη δεύτερη θέση, στην 25η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα και στην 26η θα παίξει στον Βόλο.

Τα παιχνίδια του Αρη μέχρι το τέλος:

Αρης-Ατρόμητος (15:00)
ΠΑΟΚ-Αρης (7/3, 19:30)
Αρης-ΟΦΗ (14/3)

Τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος

ΠΑΟΚ-Αρης (7/3, 19:30)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (14/3, 19:00)

Τα παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι το τέλος:

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (8/3, 19:30)
Βόλος-ΑΕΚ (14/3, 19:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ