Πούγγουρας : «Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας…»

Πούγγουρας : «Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας…»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ και τόνισε ότι άπαντες είναι στεναχωρημένοι με το 1-1, αφού είχαν τη νίκη στα χέρια τους…

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με ένα πανέμορφο γκολ από τον Φραν Βέλεθ, αλλά στη συνέχεια οι Κιτρινόμαυροι απάντησαν με τον Λιβάι Γκαρσία και το παιχνίδι στη Λεωφόρο έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, τόνισε ότι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι στεναχωρημένοι που δεν κατάφεραν να κερδίσουν, αφού είχαν τη νίκη στα χέρια τους, μετά το πολύ ωραίο γκολ που σημείωσε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι είχαμε τη νίκη στα χέρια μας και με μια φάση μας ισοφαρίζει. Παρ’ όλα αυτά δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσάραμε καλά και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Σκοράραμε με ένα πανέμορφο γκολ από στατική φάση. Δε δημιουργήσαμε ευκαιρία στο παιχνίδι όπως κι ο αντίπαλος. Μας στεναχωρεί πως είχαμε τη νίκη στα χέρια μας… Δεν μπήκαμε καλά στο ματς και στο Αγρίνιο, αλλά εκεί είχαμε διαφορετική αντιμετώπιση δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς για το Κύπελλο, πρέπει να περάσουμε οπωσδήποτε. Βλέπουμε μόνο αυτό το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ