Απίθανο στατιστικό : Η ΑΕΚ έχει δεχτεί 20 γκολ από στατικές φάσεις

Απίθανο στατιστικό : Η ΑΕΚ έχει δεχτεί 20 γκολ από στατικές φάσεις

Η ΑΕΚ έχει πληρώσει τη φετινή σεζόν τις στημένες φάσεις, με την Ένωση να έχει δεχτεί 20 τέρματα με αυτόν τον τρόπο.

Η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά αμυντικά προβλήματα τόσο με τον Μάσιμο Καρέρα, αλλά και επί εποχής Μανόλο Χιμένεθ. Η Ένωση δέχεται πολύ εύκολα γκολ σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια, όμως η μεγάλη πληγή της είναι χωρίς αμφιβολία οι στατικές φάσεις.

Το γκολ του Φραν Βέλεθ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1) ήταν το 20 τέρμα που δέχεται φέτος η ΑΕΚ από στημένη φάση, με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να φανερώνει και πάλι την τεράστια αδυναμία των κιτρινόμαυρων στις συγκεκριμένες καταστάσεις παιχνιδιού.

Τα 15 από τα 28 γκολ που έχουν δεχτεί οι «κιτρινόμαυροι» στο πρωτάθλημα, δηλαδή πάνω από τα μισά, έχουν έρθει από στημένα αντιπάλων, κάτι που δείχνει και το μεγάλο πρόβλημα της φετινής σεζόν. Στο Europa League και στους οκτώ αγώνες που η ΑΕΚ έδωσε σε προκριματικά και ομίλους, δέχτηκε 16 τέρματα και τα 5 εξ αυτών, σχεδόν το 1/3, ήρθε από στατικές φάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο στο Κύπελλο την έχει γλιτώσει η ΑΕΚ, καθώς τα τρία γκολ που έχει δεχτεί μέχρι τώρα είναι σε κανονική ροή παιχνιδιού και όχι από στημένες φάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ