ΠΑΟΚ : Επέστρεψε ο Κρέσπο, ατομικό για δύο

ΠΑΟΚ : Επέστρεψε ο Κρέσπο, ατομικό για δύο

Ο Χοσέ Κρέσπο επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Ένα ευχάριστο είχε η προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΟΚ αφού ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Χοσέ Κρέσπο να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λέο Ζαμπά καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός εξτρέμ ήταν καθαρή, ωστόσο όπως αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ ο ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στρέφοντας την προσοχή τους στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Λαμία. Έτσι τη Δευτέρα (1/3) το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψε πάνω στην επικείμενη αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ ακολούθησε ασκησιολόγιο που ήταν στοχευμένο στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ