Ολυμπιακός : Η 11άδα κόντρα στον Βόλο

Ολυμπιακός : Η 11άδα κόντρα στον Βόλο

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Βόλο (19:30).

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους στις 19:30 να αντιμετωπίζουν τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με όλα του τα όπλα, με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον Αρη και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο στον αγώνα με τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τον Σα μπροστά από την εστία και τους Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Μπα και Λαλά στην τετράδα της άμυνας. Οι Καμαρά και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Μπρούμα και Βαλμπουενά στα δύο άκρα και τον Φορτούνη δίπλα στον Ελ Αραμπί.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Σα, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Μπα, Λαλά, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες μετά την επική πρόκριση στους «16» του Europa League, επιστρέφουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο το τρίποντο.

Μια νίκη με την οποία θα αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του, σε μια αγωνιστική στην οποία ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Αστέρα και η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ