Διάψευση της REGGEBORGH για ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Διάψευση της REGGEBORGH για ΚΑΕ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ή συζητήσεις της REGGEBORGH με τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο ολλανδικός επενδυτικός όμιλος.

Ο επενδυτικός όμιλος Reggeborgh προχώρησε σε άμεση διάψευση του δημοσιεύματος που τον εμπλέκει με την αγορά της KAE αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ολλανδικός επενδυτικός όμιλος διέψευσε με ανακοίνωση του οποιαδήποτε μετοχική και διοικητική εμπλοκή της με το τριφύλλι, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε έχει συζητήσει ή έχει εκφράσει κανένα ενδιαφέρον για το τριφύλλι.

Μένει να φανεί αν πρόκειται για έναν ελιγμό της ολλανδικής εταιρείας, επειδή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, ή αν πράγματι δεν υπάρχει κανένα επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον επενδυτικό όμιλο της REGGEBORGH να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ή να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στην ΚΑΕ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο όμιλος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες αυτές. Τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ