Βαρούχας : «Κανονικό το γκολ του Εμβιλά»

Βαρούχας : «Κανονικό το γκολ του Εμβιλά»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως το γκολ του Εμβιλά που έφερε το τρίποντο στον Ολυμπιακό απέναντι στον Βόλο σωστά μέτρησε

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, στο οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Γιαν Εμβιλά και ξεκαθάρισε ότι το τέρμα του Γάλλου μέσου είναι καθαρό και δεν υπάρχει καμία παράβαση.

Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση και τόνισε ότι ο Χασάν δεν επηρεάζει τη φάση και πως σωστά μέτρησε το γκολ ο Πορτογάλος ρέφερι Βερίσιμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ο διαιτητής με το που έγινε η φάση, πήγε κι έδειξε στον βοηθό με τα δυο του χέρια την πορεία της μπάλας. Ο κανονισμός μιλά για οπτική γραμμή του παίκτη με τον τερματοφύλακα. Ο παίκτης είναι αριστερά, ο τερματοφύλακας δεξιά, άρα δεν του κρύβει το οπτικό πεδίο. Η ενέργεια που κάνει ο Χασάν δεν επηρεάζει τον τερματοφύλακα. Μπράβο στον διαιτητή που πήγε να δει τη φάση στο VAR και σωστά μέτρησε το γκολ. Είδατε πόσο γρήγορα πήγε κι έφυγε από το βίντεο;», τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ