Μπέος σε Μαρτίνς: «Είσαι πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής» – Και μετά ανακοίνωση!

Μπέος σε Μαρτίνς: «Είσαι πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής» – Και μετά ανακοίνωση!

Ο Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να αποθεώσει (από κοντά) τον Μαρτίνς στο τέλος του αγώνα, αλλά μία ημέρα μετά, έβγαλε ανακοίνωση! To10.gr καταγράφει όσα έγιναν στον Βόλο.

Το παιχνίδι στον Βόλο τελειώνει. Ο Ολυμπιακός επικρατεί των γηπεδούχων με 2-1, με το γκολ του Γιαν Εμβιλά στο 80′. Το σκηνικό που εκτυλίσσεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το εξής: Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου απογοητευμένοι από το γεγονός ότι η υπερπροσπάθειά τους δεν τους απέφερε κάποιον βαθμό, είτε πέφτουν στο χορτάρι, είτε ξεκινούν για τα αποδυτήρια. Κανείς δεν ασχολείται με τον διαιτητή Βερισίμο. Κανένας.

Ο Αχιλλέας Μπέος, μαζί με ένα άτομο της συνοδείας του, κατεβαίνει από την εξέδρα, από όπου παρακολούθησε το παιχνίδι. Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνεται προς τον Πέδρο Μαρτίνς, που εκείνη την ώρα, μαζί με τη μεταφράστρια του Ολυμπιακού, Μαρίνα Τσαλή, πηγαίνει προς το σημείο όπου είχε στηθεί η κάμερα της NOVA για την καθιερωμένη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μπέος προλαβαίνει τον Μαρτίνς, τον πλησιάζει και τον σταματάει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού γυρίζει έκπληκτος να δει ποιος είναι. «Είσαι πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής», του λέει ο άνθρωπος που τον σταμάτησε, με τη βοήθεια της Μαρίνας. Ναι, η φράση ανήκει στον Μπέο. «Είσαι πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής».

Την ίδια στιγμή, ο διαιτητής Βερισίμο περιμένει να μπουν οι παίκτες στα αποδυτήρια, συζητώντας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και έναν ποδοσφαιριστή του Βόλου. Και ξεκινάει να πάει χαλαρά στα αποδυτήρια. Ο Μπέος περνάει σε απόσταση από τον διαιτητή, δεν του λέει τίποτε και συνεχίζει την πορεία του προς τα αποδυτήρια. Και ούτε πέντε λεπτά μετά, αποχωρεί από το Πανθεσσαλικό.

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, στις δηλώσεις τους, δεν κάνουν την παραμικρή νύξη στο γκολ του Ολυμπιακού. Ούτε καν ο γκολκίπερ της ομάδας της Μαγνησίας, ο οποίος ήξερε καλύτερα από όλους τι είχε συμβεί. Ο Τάσος Δουβίκας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εκθειάζει τον Ολυμπιακό, για την ποιότητά του. Και όλοι αποχωρούν από το γήπεδο χωρίς γκρίνιες, χωρίς την παραμικρή νύξη περί διαιτησίας.

Η φυσική παρουσία σε ένα τέτοιο παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις πράγματα που άλλοι δεν μπορούν. Αλλά και να καταλάβεις εάν υπάρχει ένταση. Εάν κάποιος είναι οργισμένος ή θεωρεί ότι αδικήθηκε ή τέλος πάντων δυσφορεί για κάτι. Αυτό, λοιπόν, δεν συνέβη σε καμία περίπτωση στον Βόλο. Τουναντίον.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους πάντες κουρασμένος, αλλά χαλαρούς. Με τα πηγαδάκια να δίνουν και να παίρνουν. Σε ένα από αυτά ο Μιχάλης Σηφάκης, ατζέντης του Τάσου Δουβίκα, τα έλεγε με τους παλιόφιλους και πρώην συμπαίκτες του στην Εθνική, Τοροσίδη και Παπασταθόπουλο. Οι παίκτες του Βόλου συζητούσαν με εκείνους του Ολυμπιακού. Κάποιες φανέλες ανταλλάχθηκαν.

Τι προέκυψε, λοιπόν, 14-15 ώρες αργότερα και αυτό το κλίμα άλλαξε; Τι ήταν αυτό το τόσο φοβερό που έκανε τη διοίκηση του Βόλου να βγάλει μια αχαρακτήριστη (σχεδόν… ύποπτη) ανακοίνωση για ένα γκολ που όλοι -πλην Κάκου, βεβαίως- παραδέχονται ότι είναι απολύτως έγκυρο; Προέκυψε ότι κάποιοι επέλεξαν για ακόμη μία φορά να χτίσουν ένα αφήγημα στο τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ