Άρης : Εκτός με Ολυμπιακό ο Ματίγια, δύσκολα και ο Ματέο Γκαρσία

Άρης : Εκτός με Ολυμπιακό ο Ματίγια, δύσκολα και ο Ματέο Γκαρσία

Εκτός πλάνων για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Ματίγια που δεν προλαβαίνει ούτε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματέο Γκαρσία για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την ρεβάνς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, με τον Χαβιέ Ματίγια να τίθεται εκτός πλάνων τόσο από αυτό το ματς όσο και από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» και ο Ματέο Γκαρσία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/03, 20:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Ματέο Γκαρσία (διάταση στον τετρακέφαλο) συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολουθεί και ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ