Μπέος: «Έχω σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, εκεί θα πάει ο Δουβίκας»

Μπέος: «Έχω σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, εκεί θα πάει ο Δουβίκας»

Ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τόσο τις καλές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όσο και το ότι ο Δουβίκας θα καταλήξει στον δικέφαλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε και πάλι σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον «Libero 107.4» και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά δύο πράγματα. Το πρώτο πως οι σχέσεις του με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι άριστες και το δεύτερο πως ο Δουβίκας θα καταλήξει στον δικέφαλο.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα… ανοίγματα που ο ίδιος έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε:

«Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Δουβίκα, ο ισχυρός άνδρας του Βόλου είπε για ακόμα μια φορά πως ο παίκτης θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ. «Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη, ποιος θα διαπραγματευτεί για τον Δουβίκα; Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου.

Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει συγκεντρωμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ