Άρης : Ατομικό ο Ματέο Γκαρσία

Άρης : Ατομικό ο Ματέο Γκαρσία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε μόνος του στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματέο Γκαρσία ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς ταλαιπωρείται από διάταση στον τετρακέφαλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Νοκ άουτ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τέθηκε και ο τραυματίας Ματίγια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (07/03, 19:30), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game, επιθετική τακτική και παιχνίδι κατοχής μπάλας) με τον Ματέο Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Χαβιέ Ματίγια να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ