Παναθηναϊκός : Θέλει «εκδίκηση» στα Γιάννενα

Παναθηναϊκός : Θέλει «εκδίκηση» στα Γιάννενα

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό - ντροπή στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός ψάχνει ρεβάνς από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) στα Γιάννενα τον ΠΑΣ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, λίγες μόλις μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Οι πράσινοι ψάχνουν «εκδίκηση» για τις δυο ήττες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για να μείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, αφού σε ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα μείνει πολύ πίσω μια αγωνιστική πριν τα play off.

Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και θέλει τρίποντο για να επανέλθει η κανονικότητα στο τριφύλλι, όμως και παλι τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ρουμάνο τεχνικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπόλονι δεν υπολογίζει τον Νιάς και δημιουργείται πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, καθώς εκτός από τον Σενεγαλέζο μέσο, απουσιάζουν ο τραυματίας Κουρμπέλης, ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος και ο Βέλεθ που θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Κάπως έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός σκοπεύει να επιστρατεύσει σε ρόλο «εξαριού» τον Μαουρίσιο, ενώ ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Χατζηθεοδωρίδης. Από εκεί και πέρα στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς με την ΑΕΛ στο Ηράκλειο, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για βαθμούς, ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 ΟΦΗ – ΑΕΛ
17:15 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ