ΠΑΟΚ : Περιμένει Κάμπος ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Περιμένει Κάμπος ο Λουτσέσκου

Ανέβασαν «στροφές» σήμερα στον ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δοκιμάζει ήδη επί... χόρτου τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Πάνω στα όσα θέλει να δει στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του, δούλεψε στην σημερινή προπόνηση ο Λουτσέσκου, τόσο σε ότι αφορά την άμυνα, όσο και την επίθεση. Ο 48χρονος τεχνικός ζήτησε και πάλι να πιέσουν ψηλά τον αντίπαλο και να έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δυο είναι τα ερωτηματικά για τον κόουτς του Δικεφάλου. Το πρώτο είναι στην μεσαία γραμμή, αφού δεν είναι διαθέσιμος ο Εβγέν Σάκχοφ λόγω των τεσσάρων καρτών που «μάζεψε», με τους Κάνιας και Μουλέν να διεκδικούν την θέση στον άξονα δίπλα στον Μαουρίσιο. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον Τζάλμα Κάμπος. Ο Αγκολέζος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, αλλά ο Λουτσέσκου θα περιμένει και στην τελευταία αυριανή προπόνηση να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αν δεν ξεπεράσει την διάταση, τότε το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στην θέση του ο Ρόμπερτ Μακ στα δεξιά ή ο Δημήτρης Λημνιός.

Κατά τα άλλα, οι Πασχαλάκης, Λέο Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς θα παραμείνουν στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ