Superleague : Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αρχή από το «Καραϊσκάκης»

Superleague : Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αρχή από το «Καραϊσκάκης»

Με αναμετρήσεις στο Φάληρο, στο Αγρίνιο και στην Τούμπα θα συνεχιστεί την Κυριακή η προτελευταία αγωνιστική της Superleague.

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (7/3) η 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague.

Χρονικά, στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (15:00). Ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει εξασφαλίσει τα κεκτημένα του και το μόνο ενδιαφέρον του είναι η διεύρυνση της διαφοράς από τους υπόλοιπους. Γιατί κατά τ’ άλλα, αφοσιώνεται στις μονομαχίες με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League. H Λαμία καίγεται για βαθμούς, ειδικά μετά το διπλό της Λάρισας στον ΟΦΗ, αλλά μάλλον πρέπει να τους ψάξει αλλού και όχι στο Φάληρο.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον ΝΠΣ Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι αδιάφορη και νιώθει άνετα εν όψει Play Out, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα πόντους, για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος, το πιο σημαντικό ματς της ημέρας θα αρχίσει στις 19:30 στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Άρη με φόντο τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και φυσικά το γόητρο για το… αφεντικό της πόλης. Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν αήττητοι σε τέσσερις επισκέψεις (ισάριθμες ισοπαλίες) στην Τούμπα, μετά την επάνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία και επιθυμούν να διευρύνουν το σερί και να διατηρηθούν δεύτεροι. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» θα παλέψουν για το πρεστίζ τους και για να προσπεράσουν τους συμπολίτες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ