ΑΕΚ : Σκέφτεται μέχρι και Βασιλαντωνόπουλο για Απόλλωνα ο Χιμένεθ

ΑΕΚ : Σκέφτεται μέχρι και Βασιλαντωνόπουλο για Απόλλωνα ο Χιμένεθ

Έτοιμος να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο είναι ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Νίκη… ανάσας χρειάζεται η ΑΕΚ που θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα (8/3 19:30) στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 25η αγωνιστική της Super League. Η Ένωση έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί στο +6 από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, που… κόλλησαν απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Μετά την ήττα από τον Βόλο, ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να σκέφτεται να επιστρέψει στο 4-2-3-1, με σκοπό να καταφέρει η ομάδα του να… επιστρέψει στα «τρίποντα» καθώς και στο πρωτάθλημα, οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Αστέρα.

Ένα σύστημα που θα το χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος απέναντι στον Απόλλωνα, καθώς και στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις για το Κύπελλο ο Ισπανός είχε επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του με τέσσερις αμυντικούς, τρεία χαφ και τρεις στην επίθεση…

Ερωτηματικό παραμένει ωστόσο η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Μπακάκης παραμένει εκτός με τον Χιμένεθ να έχει να σκέφτεται μία μεγάλη… επιστροφή.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλο συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή αρκετές πιθανότητες και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Ένωσης, μετά από πάρα πολύ καιρό, με τον Νταντσένκο και τον Σβάρνα να είναι οι άλλες δύο επιλογές για τον Ισπανό τεχνικό.

Εκτός από τον Μπακάκη, στα «πιτς» βρίσκονται επίσης οι Τσιγκρίνσκι, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μιτάι και Τάνκοβιτς που υπέστη μία ελαφριά θλάση, ενώ ο Κρίστιτσις είναι τιμωρημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ