Το «πέτσινο» πέναλτι του ΠΑΟΚ (vid)

Το «πέτσινο» πέναλτι του ΠΑΟΚ (vid)

Δείτε το «πέτσινο» πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και ισοφάρισε σε 2-2 το παιχνίδι με τον Αρη.

Με ένα πέτσινο πέναλτι στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2 το ντέρμπι με τον Αρη και γλίτωσε την ήττα από τους Κιτρινόμαυρους, που ήταν καλύτεροι και άξιζαν το τρίποντο.

Στο 94’ ο τερματοφύλακας του Αρη έδιωξε την μπάλα πάνω από τον Ινγκασον, ο σέντερ μπακ του Δικεφάλου του Βορρά έπεσε πάνω στον αντίπαλό του και αντί να δοθεί επιθετικό φάουλ, δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Η… εξυγίανση στο μεγαλείο της, με τον Μαρτσίνιακ να κάνει δώρο στον ΠΑΟΚ την ισοφάριση. Ένα σφύριγμα που θα ζήλευαν όλοι οι διαιτητές της… εξυγίανσης.

Ενα ανύπαρκτο πέναλτι, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα και να γλιτώνει την ήττα από τον Αρη. Οι Κίτρινοι ετοιμαζόντουσαν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα, την οποία άξιζαν απόλυτα, αφού ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ, αλλά στις καθυστερήσεις ήρθε ένα πέναλτι… φάντασμα από τον Μαρτσίνιακ και ο Πολωνός διαιτητής με το «έτσι θέλω» έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια των φιλοξενούμενων.

Ένα σφύριγμα ωδή στην… εξυγίανση. Ένα πέναλτι από αυτά που έχει πάρει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ. Οποτε χρειάζεται η… εξυγίανση είναι εκεί για να βοηθήσει τον Δικέφαλο και τον γλιτώσει από ταπεινωτικές ήττες. Όπως έγινε απόψε…

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι:

Και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ