Ξύλο στην Τούμπα: Την έπεσαν στον Πασχαλάκη (vid)

Ξύλο στην Τούμπα: Την έπεσαν στον Πασχαλάκη (vid)

Όργια στα επίσημα με τα ΜΑΤ να κοιτάζουν.

Επίδειξη «αλητείας» στην Τούμπα. Και μια ακόμη νύχτα ντροπής. Λίγο μετά το 0-2 του Άρη από τον Δημήτρη Μάνο, ξεκίνησαν… λαϊκά δικαστήρια στα «επίσημα» του γηπέδου. Εκεί που με βάση το πρωτόκολλο υγείας θα έπρεπε το πολύ να βρίσκονται 10 άνθρωποι των ομάδων. Κανονική «κερκίδα» υπάρχει όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο. Με κάποιους να επιτίθενται στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Και όπως επιβεβαιώνει η εικόνα να μην μένουν στα «λόγια».

Η δύναμη της εικόνας δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Και δυστυχώς η ντροπή δεν αφορά μόνο στους θερμοκέφαλους που επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή της δικής τους ομάδας. Περιλαμβάνει ξεκάθαρα και τις αστυνομικές δυνάμεις, που κοιτάζουν σχεδόν αμέριμνες όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.

Είναι εκεί η Αστυνομία. Δυνάμεις των ΜΑΤ σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. Παρά ταύτα, όχι μόνο δεν αδειάζουν την κερκίδα από τους «θερμόαιμους», αλλά κάθονται και κοιτάζουν την επίθεση στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Λες και πρόκειται για εταιρία… σεκιούριτι.

Όλα αυτά σε ένα ματς που διεξήχθη με εμετικά πανό γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, που κανείς παρατηρητής δεν ζήτησε να «ξηλωθούν» για την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Και φυσικά με την αίσθηση πως αν δεν προέκυπτε αυτό το… πέναλτι (ο Θεός να το κάνει) στο 94΄όπου ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2, μάλλον άπαντες θα έμεναν εκεί για πολλές ώρες.

Είναι η πρώτη φορά; Όχι. Θα είναι η τελευταία; Προφανώς όχι.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ