Παναθηναϊκός : Επέμβαση στο μηνίσκο ο Σανκαρέ

Παναθηναϊκός : Επέμβαση στο μηνίσκο ο Σανκαρέ

Σε επέμβαση στο μηνίσκο θα υποβληθεί αύριο ο Γιουνούς Σανκαρέ μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στην χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιουνούς Σανκαρέ αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο μηνίσκο μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μια ακόμη κακή εμφάνιση στους Ζωσιμάδες και γνώρισε την 3η ήττα από τον ΠΑΣ μέσα σε 16 μέρες. Ωστόσο, πέρα από την απώλεια των τριών βαθμών, οι «πράσινοι» έχασαν και τον Σανκαρέ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37ο λεπτό.

Ο Σενεγαλέζος άσος στάθηκε άτυχος και μόλις είχε επιστρέψει από τον προηγούμενο τραυματισμό του, υπέστη έναν ακόμη στο γόνατο. Την Δευτέρα (8/3) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο του και ο χρόνος αποθεραπείας του θα γίνει γνωστός μετά την επέμβαση.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεση του τον 31χρονο μέσο στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά και στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ