ΠΑΟΚ : 17 βαθμούς πίσω, 6 πέναλτι μπροστά! (Vids)

ΠΑΟΚ : 17 βαθμούς πίσω, 6 πέναλτι μπροστά! (Vids)

Το παράδοξο της Super League. Τελευταίος σε κερδισμένα πέναλτι ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος, πρώτος και με διαφορά, ο τρίτος της βαθμολογίας που βλέπει την κορυφή από το -17!

Ο «από μηχανής» Μαρτσίνιακ ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον Άρη και έτσι από ένα ματς που ήταν χαμένο για τον Δικέφαλο, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να πάρει στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας. Για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση στη δύσκολη στιγμή από την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι κόντρα στον Άρη ήταν το όγδοο που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και είναι περιττό να πούμε ότι βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας αφού στη δεύτερη θέση είναι οι Άρης και Ατρόμητος με 6 πέναλτι.

Το παράδοξο στην ιστορία βέβαια είναι πως ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός που βρίσκεται στο +17 από τους «ασπρόμαυρους» βρίσκεται στην τελευταία θέση όσον αφορά τα κερδισμένα πέναλτι.

Μετά από 25 αγωνιστικές οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει μόλις δύο πέναλτι και είναι ουραγοί στη λίστα. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό που και φέτος είναι μακράν του δεύτερου η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει με διαφορά την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος με 61 γκολ ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 48.

Τώρα πως εξηγείται αυτή η χαοτική διαφορά στα κερδισμένα πέναλτι, είναι πραγματικά ένα μυστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ