Τούμπα: Και «ντου» με μπουκάλια στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Τούμπα: Και «ντου» με μπουκάλια στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Και μετά το 2-2, συνέχισαν οι… χοροί στο «ξέφραγο αμπέλι» της Τούμπας.

Το10.gr έκανε την αποκάλυψη της βραδιάς για τα αίσχη της Τούμπας, με το βίντεο που δείχνει οπαδούς του ΠΑΟΚ να την «πέφτουν» στον τερματοφύλακα της ομάδας τους, Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Τον διεθνή γκολκίπερ που είχε την εντύπωση πως αν μη τι άλλο στην έδρα του, και σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών μπορεί να είναι ασφαλής.

Σε αγώνα όπου θα έπρεπε να τηρείται ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο για να μην ξεχνιόμαστε. Εκείνο που επιβάλλει 10 ανθρώπους όλους και όλους στο γήπεδο. Στην Τούμπα το δέκα έγινε… δεκάδες. Και δεν χρειάζεται να σας το επιβεβαιώσει κανείς. Φτάνει μόνο η εικόνα. Τα λέει όλα, από μόνη της.

Και μιας και άλλος δεν θα στα γράψει, μιας και η… ομερτά είναι επιβεβαιωμένη; Από εδώ θα μάθεις και τη συνέχεια. Γιατί οι… χοροί στο «ξέφραγο αμπέλι» της έδρας του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν. Με οπαδούς του Δικεφάλου να συνεχίζουν την επίθεση προς παίκτες της ομάδας τους. Ναι, από την επίθεση στον Πασχαλάκη και πέρα οι «εχθροπραξίες» δεν σταμάτησαν. Και ας έγινε το 0-2 τελικά 2-2.

Οι «διαπιστευμένοι» οπαδοί πετούσαν μπουκάλια (!!!!!) στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ακόμη και μετά το σφύριγμα της λήξης. Μάλιστα κάποιοι κατέβηκαν ως τη φυσούσα και προσπάθησαν να φτάσουν ως τα αποδυτήρια. Αν δεν υπήρχαν εκεί παραταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ να τους απωθήσουν κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθούσε.

Φυσικά η ευθύνη βαραίνει εξ ολοκλήρου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν μπήκαν μόνοι τους όλοι αυτοί στο γήπεδο. Κάποιους τους έβαλε. Και το έκανε κατά παράβαση του πρωτοκόλλου. Όπως ευθύνη έχει και ο αθλητικός εισαγγελέας που ήταν στο γήπεδο –αλλά εδώ δεν ζήτησε να κατέβουν τα εμετικά πανό, θα έμπλεκε με τα… ζόρικα.

Όπως ευθύνη έχει και η αστυνομία ή οποία όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο της επίθεσης στον Πασχαλάκη, παρακολουθεί από «απόσταση».

Ζούγκλα η Τούμπα. Και αναπόφευκτη η απόδοση των ευθυνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ