Bild : «Αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής στη Νυρεμβέργη ο Ρέμπε»

Bild : «Αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής στη Νυρεμβέργη ο Ρέμπε»

Στη Γερμανία επιμένουν για τον Όλαφ Ρέμπε, τονίζοντας ότι βρίσκεται κοντά στη Νυρεμβέργη, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr

Ο Όλαφ Ρέμπε φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει αθλητικός διευθυντής στη Νυρεμβέργη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γερμανία. Σύμφωνα με την Bild, ο Γερμανός αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στη Γερμανία, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

O Ρέμπε δέχεται μεγάλη πίεση στον Δικέφαλο του βορρά και τα «ακούει» από όλους για την κάκιστη πορεία της ομάδας αλλά και λόγω των επιλογών του και όπως αποκάλυψε to10.gr θα φύγει άμεσα από τον σύλλογο με πιθανότερο προορισμό την πατρίδα του. Μετά λοιπόν από τα σενάρια για πιθανή μετακίνηση του στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, σήμερα το όνομα του Ρέμπε εμπλέκεται και με τη Νυρεμβέργη, με τη Bild μάλιστα να τονίζει ότι είναι θέμα χρόνου να αναλάβει πόστο στη γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γερμανοί, ο Ντίτερ Χέκινγκ, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Ρέμπε στην Βόλφσμπουργκ επιθυμεί την πρόσληψη του Γερμανού αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν εξελίξεις.

«Ο Ντίτερ Χέκινγκ, επί του παρόντος ενεργός ως αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, θέλει να φέρει έναν παλιό φίλο στη Νυρεμβέργη. Ο Όλαφ Ρέμπε πρόκειται να γίνει αθλητικός διευθυντής στη Νυρεμβέργη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Bild, εμπλέκοντας έτσι τον Γερμανό σε νέο μεταγραφικό σενάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ