Κλήθηκε ξανά στην εθνική Αιγύπτου ο Χασάν

Κλήθηκε ξανά στην εθνική Αιγύπτου ο Χασάν

Στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα κλήθηκε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν.

Έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της εθνικής Αιγύπτου είναι ο Αχμέντ Χασάν! Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κλήθηκε κανονικά στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά παιχνίδια του Κόπα Άφρικα στα τέλη του Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας του, ο Χασάν είναι μόλις ένας από τους έξι ποδοσφαιριστές από όσους κλήθηκαν, που δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, με την πλειονότητα των υπόλοιπων να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης (Σαλάχ, Ελνένι, Ελ Γκάζι), στην Premier League.

Οι αγώνες για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα είναι προγραμματισμένοι τις 25 Μαρτίου και 29 Μαρτίου εναντίον της Κένυας και των Νήσων Κομορών. Άγνωστο ωστόσο παραμένει εάν όλοι οι… Ευρωπαίοι θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως θα εμποδίσει τους διεθνείς παίκτες του Λίβερπουλ να ταξιδέψουν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διότι θα πρέπει να τεθούν σε απομόνωση 10 ημερών μετά την επιστροφή.

Θυμίζουμε πως ο Χασάν είχε παρουσιαστεί στην εθνική του ομάδα και τον Νοέμβριο, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, καθώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό και πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ