Άρης : Απογοήτευση, εκνευρισμός και… ανασύνταξη

Άρης : Απογοήτευση, εκνευρισμός και… ανασύνταξη

Στον Άρη έχουν «σκάσει» με την ισοπαλία στην Τούμπα, είναι έξαλλοι με τον Μαρτσίνιακ και το πέναλτι που έδωσε, ενώ παράλληλα φουλάρουν για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Άρης παρότι κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι της καθυστερήσεις στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει εντέλει, καθώς ο Μαρτσίνιακ έδωσε ένα πέναλτι που… δεν δίνεται στον Δικέφαλο του βορρά με αποτέλεσμα ο Βιεϊρίνια να κάνει το 2-2 και να γλιτώσει την ομάδα του από κάζο.

Οι κίτρινοι μετά το ματς της Τούμπας, είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι που έχασαν παιχνίδι και πάλι μέσα από τα χέρια τους λίγες μέρες μετα το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ είναι έξαλλοι με τον Μαρτσίνιακ και την απόφαση του να δώσει το πέναλτι αυτό στις καθυστερήσεις στον ΠΑΟΚ, από το οποίο προήλθε και η ισοφάριση.

Ο Άκης Μάντζιος καλείται πλέον να διαχειριστεί εκτός από την κόπωση και την κακή ψυχολογία των παικτών του, όμως έστειλε ήδη μήνυμα ανασύνταξης στην ομάδα, αρχής γενομένης από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Οι κίτρινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες την Κυριακή και να ολοκληρώσουν στη δεύτερη θέση τη σεζόν πριν τα play off.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπρούνο Γκάμα και ο Μπερτόγλιο δείχνουν πως είναι στα όριά τους, ενώ ο Μαντσίνι είχε ζητήσει αλλαγή δέκα λεπτά πριν από την αντικατάστασή του και ο Λούκας Σάσα έπαιξε για όλο το ματς με ένεση στον ταλαιπωρημένο του προσαγωγό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ