Η ΑΕΚ δίνει πάνω από 500.000 € στον Ντορ Πέρετζ – Πώς «εμπλέκεται» ο Ολυμπιακός (Vids)

Η ΑΕΚ δίνει πάνω από 500.000 € στον Ντορ Πέρετζ – Πώς «εμπλέκεται» ο Ολυμπιακός (Vids)

Οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν επαφές της ΑΕΚ για να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τον διεθνή Ισραηλινό αμυντικό χαφ, Ντορ Πέρετζ!

Η ΑΕΚ φαίνεται έτοιμοι να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Ντορ Πέρετζ. Οπως προκύπτει από το Ισραήλ, οι Κιτρινόμαυροι ενημέρωσαν ήδη την πλευρά του 25χρονου (17/05/1995) αμυντικού μέσου της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το επίσημο ενδιαφέρον και άμεσα αναμένεται να βάλουν και τα οικονομικά δεδομένα της προσφοράς τους στο τραπέζι. Με σκοπό να τον πείσουν να πει το μεγάλο «ναι».

Ο Πέρετζ, που αποτελεί βασικό ποδοσφαιριστή της εθνικής Ισραήλ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και στην ΑΕΚ φαίνεται ότι κρίνουν πως ο δυναμικός και υψηλόσωμος (1.85 μ.) κεντρικός χαφ, μπορεί να αποτελέσει σημαντική προσθήκη για τα επόμενα χρόνια. Με την επιτυχία της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία να έχει ανοίξει την όρεξη στην Ενωση, αναφορικά με τους παίκτες που υπάρχουν στην Ligat ha’Al.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πέρετζ και σύμφωνα με το sports.walla.co.il, η ΑΕΚ εμφανίζεται να έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του ότι είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο που θα φτάνει ή και θα ξεπερνάει τις 500.000 € τον χρόνο. Ποσό, ωστόσο, που η διοίκηση της Μακάμπι θέλει να υπερκαλύψει, βάζοντας στην κουβέντα ακόμη μεγαλύτερο ποσό για τον 25χρονο μέσο.

Εκείνο που τονίζουν οι συμπατριώτες του είναι ότι ο Πέρετζ δεν δείχνει ιδιαίτερη ζέση να αποδεχθεί την προσφορά της ΑΕΚ σε πρώτη φάση, καθώς θα προτιμούσε να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Με τους Ισραηλινούς να αναφέρονται σε κρούσεις που έχει από μικρομεσαίες ομάδων από πρωταθλήματα της Κεντρικής Ευρώπης. Ενώ τονίζουν ότι στην Ελλάδα απόλυτος κυρίαρχος είναι ο Ολυμπιακός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Πέρετζ δεν θέλει να φύγει από τη σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Ισραήλ, για να πάει σε ένα χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα, και σε ομάδα που δεν θα είναι φαβορί για τίτλους και Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡ ΠΕΡΕΤΖ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ