Άρης : Αμφίβολος με ΟΦΗ ο Κάτσε

Άρης : Αμφίβολος με ΟΦΗ ο Κάτσε

Ο 28χρονος μέσος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Έργκυς Κάτσε δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Ο 28χρονος μέσος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/03, 19:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη, παιχνίδι μεταβιβάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ακολουθούν και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.

Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολούθησε και ο Εργκυς Κάτσε, καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ