Αυτός είναι ο γκολτζής που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός (vids)

Αυτός είναι ο γκολτζής που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Καρεμπέ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ και το to10.gr σας παρουσιάζει τον γκολτζή που βρίσκεται στα «ερυθρόλευκα» ραντάρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του είναι επικεντρωμένοι στο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Αρσεναλ για τους «16» του Europa League, αλλά στο μεγάλο λιμάνι συνεχίζουν το σκάουτινγκ για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν όπως οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και καθόλη τη διάρκεια της σεζόν «τσεκάρουν» ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τον Αιγύπτιο σέντερ φορ, Μοχάμεντ.

To10.gr σας παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα ραντάρ των πρωταθλητών, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου. Ο Μοχάμεντ παίζει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.85 μ. και αγωνίζεται στην Γαλατάσαραϊ ως δανεικός από την Ζάμαλεκ.

Η ομάδα της Αιγύπτου τον παραχώρησε στον τούρκικο σύλλογο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τη συμφωνία των δύο ομάδων να είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με την Γαλατά να διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής επιθετικός (σ.σ 4 συμμετοχές στην εθνική Αιγύπτου), μάλιστα, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την περιπέτειά του στη γειτονική χώρα. Εχει παίξει σε 7 παιχνίδια και έχει βάλει 6 γκολ. Σε 6 ματς πρωταθλήματος έχει 5 τέρματα, με τον 23χρονο να σκοράρει 1 γκολ κάθε 91 λεπτά. Επίσης, είχε σκοράρει στο μοναδικό παιχνίδι του τούρκικου Κυπέλλου που αγωνίστηκε.

Ο Μοχάμεντ είναι γέννημα-θρέμμα της Ζάμαλεκ. Αρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της αιγυπτιακής ομάδας και με τη φανέλα της έχει 53 συμμετοχές και 19 γκολ. Εκτός από τον Ζάμαλεκ και την Γαλατάσαραϊ, έχει αγωνιστεί επίσης στις Ελ Ντάκλιε (17 συμ. 4 γκολ), Τάντα (23 συμ. 6 γκολ) και Ελ Γκάις (29 συμ. 12 γκολ). Τρεις ομάδες στις οποίες είχε δοθεί ως δανεικός από την Ζάμαλεκ για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί.

Από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 είχε μόνιμη θέση στο ρόστερ της Ζάμαλεκ και μάλιστα σε αυτό το διάστημα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Στις 8 Απριλίου του 2020 η ιστοσελίδα transfemarkt τον κοστολογούσε στις 950.000 ευρώ και τον Νοέμβριο η αξία του έφτασε στα 2.5 εκατ. ευρώ.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου και έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές με το εθνόσημο στο στήθος. Σε τρία ματς της προκριματικής φάσης του Κόπα Αφρικα και σε ένα φιλικό. Ακόμα πάντως δεν έχει σκοράρει. Με την Κ23 της Αιγύπτου είχε 6 γκολ σε 12 παιχνίδια.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ