ΠΑΟΚ : Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Καγκάβα, έμεινε προληπτικά εκτός

ΠΑΟΚ : Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Καγκάβα, έμεινε προληπτικά εκτός

Ο Σίζνι Καγκάβα είχε μερικές ενοχλήσει στον αστράγαλο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αποφασίζουν να μείνει προληπτικά εκτός προπόνησης.

Χωρίς τον Σίζνι Καγκάβα έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός είχε μερικές ενοχλήσεις στον αστράγαλο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αποφασίζουν να τον αφήσουν εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους δίχως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε κανονικά ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τις μέρες πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, το βάρος πέφτει στην τακτική τόσο για την ειδική αντιμετώπιση των δεδομένων του αγώνα, όσο και για τη διόρθωση των λαθών των προηγούμενων αγώνων.

Την Παρασκευή (12.03) έγινε δουλειά σε όλους τους τομείς. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, οι παίκτες ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα.

Ο Σίντζι Καγκάβα ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και προληπτικά έμεινε στο γυμναστήριο, δίχως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το Σάββατο (13.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ