Ολυμπιακός : Η δύσκολη απόφαση για τον Ζοσέ Σα

Ολυμπιακός : Η δύσκολη απόφαση για τον Ζοσέ Σα

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφασίζει πως θα χειριστεί το ντεφορμάρισμα του Πορτογάλου τερματοφύλακα από εδώ και στο εξής. Το πρώτο «μήνυμα» με την ΑΕΛ η ρεβάνς στο Λονδίνο και το τετ α τετ.

Τον στήριξε από την πρώτη στιγμή που έδειξε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ακόμη και μετά το Αϊντχόβεν και το νέο λάθος του που ευτυχώς για τον Ολυμπιακό δεν στοίχισε αποφάσισε κόντρα σε όσα περίμεναν οι περισσότεροι να μην τον αφήσει εκτός και να τον βάλει βασικό στον Βόλο, το ματς που ακολουθούσε αμέσως μετά την Ολλανδία. Ήταν ένα μήνυμα στήριξης από τον Μαρτίνς στον Ζοσέ Σα.

Η νέα όμως κάκιστη εικόνα του Πορτογάλου τερματοφύλακα απέναντι στην Άρσεναλ έχει βάλει ξανά τον Πέδρο Μαρτίνς σε νέες σκέψεις για το πώς θα πορευτεί από εδώ και στο εξής για το Νο1 του Ολυμπιακού.

Κανείς στον Ολυμπιακό, πόσο δε μάλιστα και ο Μαρτίνς, δεν ξεχνάει τι έχει προσφέρει ο Ζοσέ Σα στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα διανύοντας την τρίτη του χρονιά στον Πειραιά. Άλλο το ένα όμως άλλο το άλλο. Δεν πρόκειται κανείς να… σταυρώσει τον Σα όμως πλέον τα λάθη είναι σοβαρά και όταν μιλάμε και για τερματοφύλακα μοιραία, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό στοιχίζουν ακριβά στην ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πλέον αναμένεται να αποφασίσει για το πώς θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η ομάδα βάζοντας πάντα το καλό της πάνω από όλα. Όπως και στο προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα ο Μαρτίνς θα μιλήσει με τον Σα για την κατάσταση και θα αποφασίσει.

Ο Τζολάκης και ο Κρίστινσον που βρίσκονται όλη την σεζόν στην εφεδρεία με λίγες συμμετοχές ο καθένας δείχνουν έτοιμοι για να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει το ντεφορμάρισμα του Ζοσέ Σα. Το αυριανό ματς με την Λάρισα θα δείξει πολλά. Αν ο Μαρτίνς όπως είναι το πιθανότερο αποφασίσει να πορευτεί με τον Τζολάκη ως βασικό τότε ίσως να έχει στο μυαλό του την χρησιμοποίηση του νεαρού τερματοφύλακα και στο Λονδίνο.

Ελλοχεύει βεβαίως ο κίνδυνος κόντρα στην Άρσεναλ καθώς ναι μεν ο Σα δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση από την άλλη ο Τζολάκης δεν έχει τέτοιες παραστάσεις κα το ματς της επόμενης Πέμπτης είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο. Από την άλλη βεβαίως ο Μαρτίνς πιστεύει πάρα πολύ στον Τζολάκη. Και όλα από κάπου ξεκινάνε. Στην εξίσωση για τις ελληνικές διοργανώσεις υπάρχει και ο Κρίστινσον όπου έχει αποδειχθεί αξιόπιστος και έτοιμος να προσφέρει όποτε χρησιμοποιήθηκε.

Στη φετινή σεζόν ο Ζοσέ Σα έχει φτάσει τις 33 συμμετοχές με 2.970 λεπτά ενώ στον αντίποδα ο Τζολάκης έχει μόλις τέσσερις, τρεις στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο απέναντι στον Άρη και ο Κρίστινσον τρεις, όλες στο Κύπελλο.

Οι συσχετισμοί αναμένεται να αλλάξουν στα ματς που απομένουν ειδικά στην Ελλάδα όπου έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός αναζητά την όσο πιο γρήγορη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ στο Κύπελλο ο Σα δεν αγωνίζοταν και ο Μαρτίνς δείχνει πως θα πάει μέχρι το τέλος με τους Τζολάκη και Κρίστινσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ