ΑΕΚ : Με Ολιβέιρα και Μιτάι στον Βόλο

ΑΕΚ : Με Ολιβέιρα και Μιτάι στον Βόλο

Με τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Μάριο Μιτάι θα ταξιδέψει στον Βόλο η ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Βόλο ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τους Νέλσον Ολιβέιρα και τον Μάριο Μιτάι να επιστρέφουν για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Εκτός παρέμειναν οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Μπακάκης προπονήθηκε κανονικά στη σημερινή προπόνηση και έμεινε εκός αποστολής για Βόλο για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.00) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ. Στην αποστολή συμμετέχουν κανονικά Ολιβέιρα και Μιτάι.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ