Το deja vu (και οι πόνοι) του Διούδη με τον ΠΑΟΚ

Το deja vu (και οι πόνοι) του Διούδη με τον ΠΑΟΚ

Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου που έμεινε εκτός λόγω ξαφνικών ενοχλήσεων στη μέση, ο Σωκράτης Διούδης εμφανίζεται αμφίβολος και για το αποψινό ματς με τον Δικέφαλο στη Λεωφόρο. Σύμπτωση;

Τελευταία αγωνιστική για τη Super League απόψε με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού κυρίως για τους «πράσινους» καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, τους αφήνει απελπιστικά πίσω στη μάχη της τετράδας.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα το μεγάλο ερωτηματικό για τον Λάζλο Μπόλονι ακούει στο όνομα του Σωκράτη Διούδη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται να έχει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι στο 50-50. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί θα πρόκειται για πλήγμα πρώτου μεγέθους για τον Παναθηναϊκό αφού μιλάμε για τον άνθρωπο στον οποίο οφείλει ουκ ολίγους βαθμούς τη φετινή σεζόν ενώ έχει λείψει μόλις σε ένα παιχνίδι ως τώρα για τη Super League.

Ποιο είναι αυτό το παιχνίδι; Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο γύρο στην Τούμπα. Εκεί που ενώ ήταν να ξεκινήσει βασικός, λίγα λεπτά μόλις πριν από τη σέντρα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός με τον νεαρό Ξενόπουλο να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τελικά με 2-1.

Όχι ότι έφταιγε το παιδί φυσικά για την ήττα αλλά είναι τρομερή σύμπτωση να έχει λείψει ένας τερματοφύλακας από δύο ματς όλη τη σεζόν και να τυχαίνει και τα δύο αυτά να είναι κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Αν βέβαια δεν αγωνιστεί τελικά σήμερα μιας και είπαμε ότι η συμμετοχή του μέχρι αυτή τη στιγμή είναι στο 50-50.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ